Bizztribe expert
Jasper Jongen

Jasper-Jongen
Jasper Jongen
Expert in: Omni channel sales & marketing

Contact

Jasmone

Bedrijf: Jasmone
Jasmone Logo

Over mij

Ik ben een ervaren professional op het gebied van Digital Sales & Marketing, Business Development en Customer Service. Met mijn achtergrond in verschillende functies en industrieën heb ik een diepgaande expertise ontwikkeld in het helpen van organisaties van elke omvang om online zichtbaarder te zijn, effectieve communicatie te realiseren en succesvolle verkoop van producten en diensten te realiseren.

Bij Jasmone, mijn eigen bedrijf, zijn we gespecialiseerd in het creëren van sterke, consistente merken via doelgerichte marketingcampagnes. Onze passie ligt in het creëren van gedenkwaardige, nuttige en kosteneffectieve online ervaringen, waarbij we niet alleen websites bouwen, maar ook aandacht besteden aan de perfecte webshopervaring voor klanten. Daarnaast bieden we inzichten en analytische gegevens die leiden tot betere zakelijke beslissingen en helpen bij het laten bloeien van bedrijven.

Met mijn uitgebreide ervaring en mijn focus op het leveren van waarde aan klanten, ben ik in staat om organisaties te helpen hun online aanwezigheid te verbeteren en hun bedrijfsgroei te stimuleren. Ik ben toegewijd aan het bieden van op maat gemaakte oplossingen die communicatie verbeteren, verkoop optimaliseren en processen vereenvoudigen. Ontdek de mogelijkheden die Jasmone te bieden heeft en ervaar hoe we uw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen.

Andere experts

Jasper-Jongen
Jasper Jongen
Expert in
Omni channel sales & marketing
011-e1536671639681
Jan Miltenburg
Expert in
in Transities
Robbert Oelp
Robbert Oelp
Expert in
Beeld!
Eline van den Heuvel
Eline van den Heuvel
Expert in
ontzorgen!
Jurgen Spelbos
Jurgen Spelbos
Expert in
Stressologie!
Jan-Plevier
Jan Plevier
Expert in
Mediation

Aangesloten bedrijven

Jasmone Logo
BizzTribe_logo
Stichtsgevecht
VDHD StartSevice
stressologie
logo Groeifabriek